Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Koning Voetbal Android-app: de nieuwe voetbalquiz-app van Nederland

Redactie
26 november 2013, 18:34
1 min leestijd
Koning Voetbal Android-app: de nieuwe voetbalquiz-app van Nederland
Koning Voetbal Android

De Koning Voetbal Android-app is sinds enkele dagen beschikbaar in Google Play. Het is de officiële app van het gelijknamige televisieprogramma op RTL7, dat elke maandag om 22.00 te zien is. De Koning Voetbal-app wil voetbalfanaten tegen elkaar laten quizzen, om zo uit te zoeken wie de grootste voetbalkenner is.

Het is daarbij mogelijk om vrienden uit te dagen of het op te nemen tegen een willekeurige speler. Eén ding is zeker: je voetbalkennis wordt absoluut getest! Want welk nationale team heeft als bijnaam ‘De Goddelijke Kanaries?’

Lees verder na de advertentie.

Koning Voetbal Android-app

koningvoetbal2

Het is één van de vragen uit de Koning Voetbal Android-app. Het antwoord? Brazilië. Het spel werkt lekker simpel en overzichtelijk: kies je tegenstander, selecteer je favoriete categorie en beantwoord de vijf vragen.

Degene die de meeste goede antwoorden heeft, heeft gewonnen. Let daarbij ook op de tijd, want bij een gelijkspel wint de snelste speler.

De app is 3,4 megabyte groot en is inmiddels al tientallen duizenden keren geïnstalleerd. De app werkt op toestellen met Android 2.2 (Froyo) en hoger, en is gratis in Google Play te downloaden. Daarbij beschikt de app niet over advertenties, wat de snelheid van de Koning Voetbal Android-app ten goede komt.

Download: Koning Voetbal (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu