Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Zoek alle leuke feesten tijdens Koningsdag met deze app

Wouter Nijsen
27 april 2015, 10:46
1 min leestijd
Zoek alle leuke feesten tijdens Koningsdag met deze app

Ga je vandaag Koningsdag vieren? Dan is de app Koningsdag 2015 de moeite waard. Met deze applicatie weet je precies waar feestjes en andere activiteiten rondom het nationale feest plaatsvinden.

Lees verder na de advertentie.

Feesten vieren met Koningsdag 2015

Het is vandaag Koningsdag en dat betekent dat de kans groot is dat je de deur uit gaat om feest te vieren. Om op de hoogte te blijven van alle gebeurtenissen rondom het feest, is het handig om een goede app te installeren. De Android-app Koningsdag 2015 is daar een prima voorbeeld van.

Koningsdag 2015 bevat een handig overzicht waar alle feestjes, evenementen en andere activiteiten op een rijtje staan. Door gebruik te maken van het uitklapmenu linksboven, schakel je hier gemakkelijk tussen.

Bij elk evenement  is een uitgebreide omschrijving met eventuele opmerkingen te lezen, kun je foto’s bekijken en aangeven of je er heen gaat of niet. Daarnaast is het mogelijk  ze  direct toe te voegen aan je agenda.

Een andere leuke feature is de mogelijkheid om zelf gebeurtenissen toe te voegen, als er in jouw ogen een leuk feest ontbreekt, of als je er zelf één organiseert en wil delen.

Koningsdag 2015 voor Android downloaden

De Koningsdag 2015-app is gratis via de link hieronder te downloaden. Voor de installatie is Android 2.3.3 of nieuwer en 6,3MB aan vrije opslagruimte benodigd.

Download Koningsdag 2015 in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu