De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Koningsdag: 4 Android-apps voor een topfeest

Redactie
26 april 2014, 11:02
2 min leestijd
Koningsdag: 4 Android-apps voor een topfeest
koningsdag

In 2014 wordt voor het eerst Koningsdag gevierd. Want Koning Willie – oh nee, Willem-Alexander – is 27 april jaren en dat moet worden gevierd. AndroidPlanet helpt je een handje bij het feesten door de vier tofste apps op te noemen die absoluut niet op jouw smartphone mogen ontbreken. Zo maak je er pas écht een feestje van!

Lees verder na de advertentie.

Find My Friends!

findmyfriends

Het is enorm vervelen als je tijdens een druk evenement als Koningsdag je vrienden uit het oog verliest. Daarom helpt Find My Friends, een app waarmee je de locatie van al je vrienden kunt opzoeken. De app werkt middels het gps-signaal, waarna je vrienden middels avatars op de map worden getoont. De app is daarmee een handige back-up voor als de zendmasten overbelast raken, want iedereen heeft tijdens een dergelijke feestdag vast wel eens geen bereik gehad in de binnenstad van Amsterdam.

Download: Find My Friends (gratis)

Koningsdag 2014

koningsdag2014

Met de Koningsdag 2014-app kun je snel alle activiteiten, feesten en festivals in jouw buurt checken en weet je waar het in Nederland te doen is. Het is ook mogelijk om berichten achter te laten op de zogeheten Fan Wall, waar ook al het laatste nieuws rondom Koningsdag te volgen is. Enorm handig voor degenen die écht niets willen missen. Natuurlijk kun je ook via de app bekijken waar je moet zijn om de meest gezellige avond te beleven, samen met andere leuke plekjes die je absoluut niet mag overslaan.

Download: Koningsdag 2014 (gratis)

26APPril

26appril

26APPril is een onmisbare app voor degenen die Koningsdag in Amsterdam gaan vieren. Via 26APPril heb je altijd alle handige informatie over onze hoofdstad tijdens Koningsdag bij de hand. Daarbij kun je denken aan een kaart met locaties van vrijmarkten, evenementen, toiletten, EHBO-posten, OV-knooppunten en parkeerlocaties. Ook biedt de app een handige druktemeter waarmee je kunt zien welke pleinen je beter kunt ontwijken en waar nog ruimte is om lekker te feesten. De gratis app bevat daarnaast twitterstreams van de gemeente Amsterdam, politie en GVB en locatiegebonden berichten die je informeren over wat er bij jou in de buurt gebeurt.

Download:26APPril (gratis)

9292

9292

Onze favoriete reis-app voor Android is zonder twijfel 9292. De app heeft een prachtig design, veel opties en onthoudt je favoriete reizen, waardoor je al ver voor Koningsdag je reis terug kunt plannen. Altijd handig. Daarbij is 9292 één van de meest populaire reisdiensten, met informatie van enorm veel verschillende OV-diensten. Ook de laatste vertragingen of ongelukken zijn via de app te zien, zodat je altijd de meest actuele reisstatus te zien krijgt.

Download: 9292 (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu