Kono: handige app maakt plannen makkelijker

Wouter Nijsen
30 juli 2015, 19:13
1 min leestijd
Kono: handige app maakt plannen makkelijker

Wanneer je de hele dag druk bezig bent, blijft er soms maar weinig tijd over om aanstaande afspraken in te plannen. De nieuwe Android-app Kono helpt je hiermee.

Lees verder na de advertentie.

Plannen met Kono

Kono is een nieuwe Android-app die jouw dagelijkse planning overneemt en voor je regelt. De app is vooral handig wanneer je veel vooruit moet werken en niet de tijd hebt om alle belangrijke zaken op een rijtje te zetten. Kono maakt het maken van afspraken makkelijker, maar helpt je ook wanneer je  bijvoorbeeld  met vrienden wilt afspreken.

De app wordt door de ontwikkelaar beschreven als een slimme assistent. Dat wilt zeggen dat app leert van jou als gebruiker en op basis hiervan zichzelf aanpast. Hierdoor kan Kono verschillende  taken uitvoeren en je voorzien van relevante suggesties. Spreek je bijvoorbeeld vaak met collega`s op een bepaald tijdstip af voor overleg, dan neemt  Kono dit mee voor de volgende keer.

Wanneer je de app hebt geopend, kun je gemakkelijk een nieuwe gebeurtenis toevoegen. Een handige functie is de mogelijkheid om afspraken van Google Calendar over te hevelen. Dat scheelt je vaak een boel werk. Kono voorziet je verder van slimme reminders en gebruikt notificaties via e-mail of sms om anderen van afspraken op de hoogte te brengen.

Kono voor Android downloaden

Kono is een handige app, maar helaas niet perfect. Zo loopt de applicatie af en toe vast en steekt de interface ietwat onlogisch  in elkaar. Via de link hieronder kun je de app gratis downloaden. Kono is 12MB groot en vereist Android 4.4 (KitKat) of nieuwer voor de installatie.

Download Kono in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu