De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Kortings-app Scoupy laat je nu mobiel producten bestellen en betalen

Gijs Ettes
14 mei 2014, 10:34
1 min leestijd
Kortings-app Scoupy laat je nu mobiel producten bestellen en betalen
scoupy

De kortings-app Scoupy is ook deze maand van een update voorzien. Eerder werden er al bedrijvenpagina’s toegevoegd en nu is het ook mogelijk allerhande producten direct vanuit de app met korting aan te schaffen. Via het uitklapmenu aan de rechterkant kun je aanbieders en coupons zoeken en direct een bestelling plaatsen. Dit kan nog niet bij alle aanbieders, maar bijvoorbeeld bij Zalando is het bestellen van nieuwe kleding zo gepiept. De site is geoptimaliseerd binnen de app, zodat je gemakkelijk het gewenste product en de juiste maat kiest en afrekent.

Na de update toont de kortings-app via het uitklapmenu ook dagacties van bijvoorbeeld Marktplaats en Bol.com die je slechts één dag kunt gebruiken. Je kunt voor deze aanbiedingen meldingen instellen, zodat je nooit een goede deal mist. Verder kunnen bedrijven die samenwerken met Scoupy hun folders in de app tonen. Tot slot wordt bij het activeren van sommige acties een qr-scanner geopend, zodat je bij de kassa gemakkelijk een code kunt scannen om de korting te ontvangen.

Lees verder na de advertentie.

Meer over kortings-app Scoupy

kortings-app scoupy

Scoupy is een handige app die kortingen bevat voor  restaurants, winkels, webshops en leuke uitjes. Coupons  kun je bij het afrekenen van je aankoop of bestelling ‘sliden’, waarna een winkelier jouw unieke kortingscode te zien krijgt. De aanbiedingen die je ziet, worden bepaald aan de hand van je huidige locatie.

In totaal zijn er ruim 3000 kortingsbonnen beschikbaar bij 4000 Nederlandse  aanbieders. Volgens Scoupy maken ruim een half miljoen Nederlanders regelmatig gebruik van de kortings-app. Via de link hieronder kun je Scoupy downloaden. Bekijk ook ons overzicht met de beste Android-applicaties in de categorie winkelen.

Download: Scoupy (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu