KPN gaat Garmin-Asus nuvifone A10 in Nederland aanbieden

Redactie
28 april 2010, 12:11
1 min leestijd
KPN gaat Garmin-Asus nuvifone A10 in Nederland aanbieden
nuvifone A10

KPN gaat in Nederland voor het eerst een nuvifone aanbieden: een Android-telefoon van Garmin-Asus, gericht op navigatie. Klanten van KPN, Hi en Telfort kunnen vanaf de zomer de nuvifone A10 aanschaffen. Bijzonder aan het toestel dat het toestel met aanraakscherm geoptimaliseerd is voor navigatie, zowel voor voetgangers als voor automobilisten. Vanaf mei kun je intekenen op het toestel, vanaf juli geleverd gaat worden. Tot het najaar is de Garmin-Asus nuvifone A10 exclusief bij de KPN-merken te koop.

De Android-smartphone is natuurlijk ook voorzien van alle bekende Google-diensten en de Android Market. De A10 heeft Wi-Fi, Bluetooth, een 5 megapixel camera en is geschikt voor Microsoft Exchange. Vanuit de meegeleverde navigatiesoftware bereken je snel de route naar een adres of voeg je locatieinformatie toe aan een gemaakte foto. Je kunt ook locaties vastleggen om bijvoorbeeld snel je geparkeerde auto terug te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Meteen vanuit de doos staan gedetailleerde kaarten van West-Europa erop. Ook accessoires om in de auto te kunnen navigeren zitten erbij. De A10 ondersteunt de optioneel verkrijgbare cityXplorer kaarten, bedoeld voor stedentrips. Daarmee kun je niet alleen wandelroutes uitstippelen, maar ook zoeken naar opties voor het openbaar vervoer.

Categorie: Navigatie
Spotlight: KPN

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's