Placeholder

KPN gaat hun Interactieve Televisie-dienst (iTV), die voorheen alleen beschikbaar was voor tablets en laptops, ook voor Android-smartphones uitrollen. Dit meldt KPN op hun website. Hierdoor wordt het mogelijk om op je Android-smartphone live televisie via iTV te kijken. De nieuwe gratis dienst voor Android-smartphones is beschikbaar vanaf 6 augustus voor klanten van KPN met een abonnement op interactieve televisie.

Interactieve TV Online bevat 22 zenders die je via je Android-smartphone of -tablet kunt bekijken. Daarnaast bieden de apps van KPN een programmagids, heb je de mogelijkheid om je favoriete programma’s met anderen te delen en kun je opnames inplannen indien je het Opnemen-pakket afneemt. De app voor Android-smartphones is nu al beschikbaar, maar ondersteunt de live televisie-functie pas vanaf 6 augustus.

Download: KPN iTV Online for phones (gratis)

Download: KPN iTV Online for tablets (gratis)

Thanks voor de tip, Tobias!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!