Krijg het unieke homescreen van MIUI op je smartphone met MiHome Launcher

Redactie
30 november 2012, 15:45
1 min leestijd
Krijg het unieke homescreen van MIUI op je smartphone met MiHome Launcher

De populaire alternatieve Android-software MIUI wordt geprezen om zijn kleurrijke en unieke design. Met de MiHome Launcher, een officiële app van MIUI, breng je de Android-versie van MIUI naar je eigen smartphone. MiHome Launcher is een homescreen vervanger die je in het rijtje kunt plaatsen van onder andere Apex Launcher, Nova Launcher en GO Launcher EX, en de app onderscheidt zich door zijn eigen stijl, met name de iconen en widgets.

MiHome Launcher vervangt je huidige homescreen en biedt je meer dan tien verschillende homscreens waar je tussen kunt swipen. De app heeft eigen swipe-effecten, gave widgets en een eigen lockscreen. Het nieuwe lockscreen kun je in de instellingen van MiHome Launcher kiezen. Een aanrader, want MiHome Launcher beschikt over veel verschillende toffe lockscreens.

Lees verder na de advertentie.

De instellingen van MiHome Launcher geven je flink wat opties, net zoals je van de meeste launcher-apps gewend bent. Zo kun je het swipe-effect, het scrollen wat de wallpaper en de icoon-schaduw instellen, en het is zelfs mogelijk om de handige houd in geheugen-optie te activeren. Hiermee blijft de app in het telefoongeheugen en gaat MiHome Launcher minder snel of helemaal niet laggen.

Als je de app hebt geïnstalleerd, kun je uit duizenden verschillende thema’s kiezen. Deze zijn allemaal via de instellingen van MiHome Launcher op te halen. De thema’s worden door een screenshot in beeld gebracht en met een druk op de knop activeer je een thema voor je eigen smartphone. Thema’s kunnen onder andere de iconen, wallpaper, geluiden, lockscreen en widgets veranderen. Als een onderdeel van een thema je niet bevalt, heb je de mogelijkheid om thema’s te combineren door op de knop aanpassen te drukken. Zo pas je de smartphone helemaal naar eigen wens aan.

Download: MiHome Launcher (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu