De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Kringloop App: vind tweedehandswinkels in jouw buurt

Gijs Ettes
7 oktober 2015, 12:33
1 min leestijd
Kringloop App: vind tweedehandswinkels in jouw buurt

Kringloop App is een eenvoudige applicatie voor Android die alle kringloopwinkels bij jou in de buurt op een overzichtelijke manier toont. Daarnaast kun je snel openingstijden bekijken  en routebeschrijvingen opvragen.

Lees verder na de advertentie.

Kringloop App doet wat hij moet doen

Ben je op zoek naar tweedehands artikelen en heb je geen zin om online marktplaatsen af te struinen, dan kan het leuk zijn om een kringloopwinkel te bezoeken. Met de Kringloop App zie je snel of er een dergelijke winkel bij jou in de buurt is en hoe je er komt. De app heeft alleen een werkende wifi- en gps-verbinding nodig en geeft vervolgens in een lijst- of kaart-weergave aan waar de winkels zich bevinden.

Je kunt per plaats bekijken welke kringloopwinkels er zijn, al bevat de app in sommige gevallen ook winkels die niet meer bestaan (zoals De Boemerang in Gendt). Voor de winkels die wel nog bestaan kun je de openingstijden, contactinformatie en beoordelingen bekijken. Ook kun je zelf een review achterlaten. Op het moment van schrijven zijn er overigens nog weinig kringloopwinkels beoordeeld.

De Kringloop App steekt simpel in elkaar, maar doet zijn werk goed. Bovendien is de applicatie gratis beschikbaar in Google Play. Om er gebruik van te maken, heb je Android 4.0+ en minimaal 38MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download Kringloop App in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu