De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Kytephone verandert elk Android-toestel in een kindvriendelijke smartphone

Redactie
13 juni 2012, 12:20
1 min leestijd
Kytephone verandert elk Android-toestel in een kindvriendelijke smartphone
kytephone

De Google Play Store staat vol met leuke games voor kinderen, maar het is begrijpelijk dat ze ook je contacten, WhatsApp, galerij of browser kunnen openen. Misschien niet de beste apps voor kinderen. Met de Android-app Kytephone kun je het toestel zonder zorgen aan je kind geven. De app brengt een geheel nieuw besturingssysteem dat speciaal voor kinderen is ontwikkeld. En het handigste is dat jij de Kytephone zelf kunt instellen.

De app is niet alleen bedoeld voor je eigen smartphone. Kytephone-CEO Renat Gataullin zegt dat Android-smartphones erg goedkoop kunnen zijn, waardoor je er gemakkelijk één voor je kind aan kunt schaffen. Ouders kunnen in Kytephone een white list opstellen met nummers die het toestel kunnen bellen en vice versa en een selectie maken van welke apps toegankelijk zijn. Kytephone kan niet worden afgesloten zonder een pincode, zelfs niet als je de batterij verwijdert. Dit is de reden waarom Kytephone nog niet voor iOS uit is gebracht: het besturingssysteem van Apple mist de nodige API’s om dit te kunnen verwezenlijken.

Lees verder na de advertentie.

De smartphone wordt via de browser bestuurd, waar je nieuwe nummers kunt toevoegen, met GPS bij kunt houden waar je kind is en een activiteiten-overzicht van de smartphone te zien krijgt. De wijzigingen die je via de browser aanbrengt, worden direct naar het toestel gesynchroniseerd. Kytephone is een gratis app met premium features, zoals geavanceerde opties en een toegang verlenen tot specifieke websites. Deze premium features kun je via de Google Play Store aanschaffen.

https://www.youtube.com/watch?v=VKKU045H-ag&feature=player_embedded

Download: Kytephone (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu