Landje pikken met Turf

Landje pikken met TurfGeen zin meer om continu in te checken op Foursquare of Gowalla en op zoek naar iets meer GPS-actie? Probeer dan Turf, een outdoor GPS-spel afkomstig uit Zweden dat nu ook in Nederland te spelen is. Bedoeling is om naar een zone te gaan en daar je GPS te activeren waarmee je de zone overneemt. Hiermee wordt je eigenaar van de zone. Hoe langer je de zone in je bezit hebt, hoe meer punten je verdient. Hierbij kan je zone worden overgenomen door andere spelers.

Anders dan bij Foursquare is het niet de bedoeling om continu in te checken zodat je burgemeester blijft, maar om juist zo lang mogelijk een zone in het bezit te houden. Als je één keer incheckt en niemand anders komt in de buurt dan blijf je punten verdienen. Het spelelement zit het verdedigen van je zones en zo hoog mogelijke scores zien te behalen.

Turf is vooral een hit in Zweden, maar is nu ook in Nederland te spelen. Elke maand zijn prijzen te winnen voor diegene die het beste gescoord hebben zoals telefoons, vouchers en t-shirts. Of het spel aan gaat slaan is nog maar de vraag. Meer informatie vind je op de Zweedse Turf-website. Om de applicatie te draaien heb je minimaal Android 2.0 (en GPS) nodig.

Downloaden via Android Market: Turf (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Tipgever: Lars

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.