Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Lantern Music Player: fraaie muziekspeler met Material Design

Redactie
28 januari 2015, 13:04
1 min leestijd
Lantern Music Player: fraaie muziekspeler met Material Design

Lantern Music Player is een nieuwe minimalistische muziekspeler voor Android die is voorzien van het Material Design van Android Lollipop.

Lees verder na de advertentie.

De app mag er dan minimalistisch uitzien,  Lantern Music Player barst stiekem van de functies. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om muziek naar de Chromecast te streamen, de handige integratie met Daydream en Muzei of de mogelijkheid om de functie van de zwevende ronde actieknop aan te passen.

Zo mooi ziet  Lantern Music Player eruit

Lantern Music Player is voorzien van het Material Design van Lollipop, inclusief nieuwe animaties en icoontjes, en de ronde actieknop waarmee je muziek pauzeert en afspeelt. Er zijn dertien verschillende kleurenschema’s beschikbaar en je hebt verschillende opties om de weergave van de app te veranderen. Ook is er een widget voor je homescreen en lockscreen aawenzig.

Albumhoezen en foto’s van artiesten worden automatisch opgehaald, waardoor de app altijd voorzien is van beeld. Verder is er een ingebouwde zoekfunctie aanwezig en pauzeert de app het afspelende nummer zodra er iemand belt.

Download  Lantern Music Player

Lantern Music Player is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android 4.0.3 en hoger. De app is geschikt voor smartphones en tablets.

Download  Lantern Music Player in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu