De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Lara Croft GO: prachtige puzzelgame nu beschikbaar voor Android

Wouter Nijsen
27 augustus 2015, 13:18
2 min leestijd
Lara Croft GO: prachtige puzzelgame nu beschikbaar voor Android

Lara Croft GO is een nieuwe puzzelgame die  vanaf vandaag beschikbaar is voor Android. In de game loop je door een prachtige spelwereld en los je lastige puzzels op.  

Lees verder na de advertentie.

Een schitterende puzzelgame

Een aantal maanden geleden verscheen Lara Croft: Relic Run, een snelle rengame waarbij je op een Temple Run-achtige manier door levels rent en obstakels moet mijden. Nu is Lara Croft terug in een nieuwe mobiele game: Lara Croft GO. Deze game is van de makers van Hitman GO en bevat  enkele toffe  gameplay-elementen.

In tegenstelling tot zijn voorganger moet Lara Croft GO het niet hebben van snelle actie, maar puzzels vormen de basis. Je speelt een soort bordspel waarbij je op een rustige manier van punt naar punt loopt. Het de bedoeling om Lara van het start- naar het eindpunt van een level te brengen, wat je doet door haar verschillende richtingen op te swipen. In het begin is dit makkelijk, maar al snel worden er diverse obstakels geïntroduceerd en moet je goed nadenken om de puzzels op te lossen.

Prachtige graphics

De presentatie van Lara Croft GO valt echter het meeste op: de game ziet er schitterend uit. Je navigeert door fraaie  getekende omgevingen met zachte kleuren en subtiele geluidseffecten. Daarnaast zijn de omgevingen behoorlijk gevarieerd. Zo wandel je het ene level door een bos, en klim je een tijdje later door allerlei ingewikkelde  grotten.

In de game vind je meer dan 75 puzzels, die zijn verdeeld over vijf hoofdstukken. Hier ben je een aantal uurtjes mee zoet, maar er is genoeg aanwezig om je langer bezig te houden. Zo kun je tijdens het spelen relikwieën verzamelen en speel je zo nieuwe outfits voor Lara vrij. Die worden – naarmate de game vordert –  steeds lastiger om op te pikken, omdat je ook hier lastige puzzels voor moet oplossen.

Lara Croft GO downloaden voor Android

Lara Croft GO is met 4,99 euro een relatief dure game, maar is dat geld wat ons betreft dubbel en dwars waard. Via de link hieronder kun je het spelletje downloaden. De game  weegt 343MB en werkt met Android 4.1 of hoger.

Download Lara Croft GO in Google Play (4,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu