De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Stapel nieuwe levels in gratis update Lara Croft GO

Erwin Vogelaar
28 november 2015, 10:20
2 min leestijd
Stapel nieuwe levels in gratis update Lara Croft GO

Lara Croft GO heeft een gratis update gekregen met een flinke stapel nieuwe levels. Het maakt een van de leukste Android-games van het afgelopen jaar nog uitgebreider.

Lees verder na de advertentie.

Lara Croft GO-update

Lara Croft GO was een van de grote verrassingen van het afgelopen jaar. De game volgde de al uitstekende Hitman GO op, maar gaat veel verder dan zijn voorganger. De Tomb Raider-stijl gecombineerd met eigen spelelementen werkt zo goed dat het smaakt naar meer. Hoewel de originele game met 75 levels al geen kleintje is, zijn er nu 26 nieuwe levels toegevoegd. De uitbreiding heet The Shard of Life en is helemaal gratis.

In Lara Croft GO speel je als de heldin van de Tomb Raider-games. Ze is een archeologe die niet bang is om haar pistolen te gebruiken. Haar doel is het vinden van bijzondere artefacten en ze gaat ver om dat te bereiken. In de game bestuur je Lara per beurt, terwijl de vijanden en de omgeving reageren op jouw bewegingen. Hiermee los je in elk level een puzzel op om het einde te halen. De puzzels worden steeds lastiger en daardoor ook steeds leuker.

Lara Croft GO-update

De uitbreiding The Shard of Life voegt maar liefst 26 nieuwe levels toe in een compleet nieuw gebied genaamd The Cave of Fire. Deze puzzels bouwen voort op het basisspel, dus ze zijn weer een stukje lastiger. Je hoeft de basisgame niet uitgespeeld te hebben om aan de nieuwe levels te beginnen, maar het wordt wel aangeraden. Uiteraard zijn er ook weer nieuwe voorwerpen te verzamelen, kostuums te verdienen en achievements te behalen.

Lara Croft GO downloaden

Daarnaast is de game tijdelijk  een stukje goedkoper. Normaal kost Lara Croft GO 4,99 euro, maar nu kun je de game voor 2,99 euro aanschaffen. Als je de app nu downloadt, zit de uitbreiding er direct bij. Lara Croft GO  vraagt wel om 436MB aan vrije opslagruimte  Android 4.1 of hoger.

Download Lara Croft GO in Google Play (2,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu