De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Ontwijk obstakels en versla T-Rex’en in nieuwe ren-game Tomb Raider

Redactie
14 april 2015, 13:39
1 min leestijd
Ontwijk obstakels en versla T-Rex’en in nieuwe ren-game Tomb Raider

De spetterende ren-game  Lara Croft: Relic Run, die is gebaseerd op de populaire Temple Run-reeks, is nu exclusief te downloaden in Nederland voor Android-apparaten.

Lees verder na de advertentie.

Dat maakt uitgever  Square Enix dinsdag bekend. De game is gebaseerd op de populaire Temle Run-reeks, waarin een poppetje constant rent. Via verschillende vingerbewegingen moet je obstakels mijden, zo veel mogelijk goudstukken pakken en hier en daar een power-up proberen te verzamelen.  Lara Croft: Relic Run voegt echter nog enkele nieuwe onderdelen aan de populaire gamereeks toe.

Dit kun je in  Lara Croft: Relic Run

In  Lara Croft: Relic Run kun je springen, onder obstakels glijden en via muren rennen om op die manier de overkant te behalen. Een belangrijk onderdeel van de game is de toevoeging van eindbazen. Deze bazen, zoals een grote T-Rex, moet je met specifieke tactieken verslaan, waarbij de handelingen van de normale ren-game ook tijdens eindbaasgevechten worden gebruikt.

Daarnaast beschikt  Lara Croft: Relic Run over verschillende voertuigen die je kunt gebruiken en is het mogelijk om via in-app-aankopen power-ups, goudstukken en andere onderdelen te kopen die je spelprogressie versnellen. Het aanbieden van in-app-aankopen zorgt er wel voor dat  de game gratis te downloaden is.

Download  Lara Croft: Relic Run

Lara Croft: Relic Run is gratis te downloaden in Google Play voor geselecteerde Android-apparaten. Op de redactie van Android Planet is de game bijvoorbeeld niet te installeren op de Nexus 6 of nieuwe Moto E, maar vreemd genoeg wel op de OnePlus One.

Download Lara Croft: Relic Run in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu