De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

LastPass voortaan gratis te gebruiken op je smartphone of tablet

Redactie
12 augustus 2015, 11:16
1 min leestijd
LastPass voortaan gratis te gebruiken op je smartphone of tablet

LastPass maakt het voor gebruikers mogelijk om de dienst voortaan gratis te gebruiken op je smartphone of tablet. Wie op meerdere apparaten wil werken, moet echter wel betalen voor de dienst.

Lees verder na de advertentie.

Dat maakt LastPass, de populaire beheer-app voor wachtwoorden, bekend. De dienst meldt dat het voortaan geheel gratis te gebruiken is op het apparaat waar de dienst wordt gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan meerdere Android-smartphones of -tablets, waar de gebruiker gratis LastPass kan gebruiken. Het is echter niet mogelijk om de dienst op een smartphone én tablet te installeren; dan moet de gebruiker weer betalen, omdat LastPass op verschillende apparaten wordt gebruikt.

Lastpass gratis te gebruiken

“Huidige gratis en betalende gebruikers kunnen LastPass gewoon gebruiken zonder dat er veranderingen plaatsvinden, terwijl nieuwe gebruikers kunnen kiezen waarmee ze gratis willen beginnen; pc, smartphone of tablet”, aldus LastPass. Daarmee is de dienst dus ongelimiteerd gratis te gebruiken op zo veel desktops of smartphones of tablets als je wilt.

Mocht je LastPass om meerdere verschillende apparaten willen gebruiken, dan moet je betalen. De wachtwoordbeheerder kost 12 dollar per jaar en dat is ‘ie helemaal waard. LastPass zorgt ervoor dat je maar één sterk wachtwoord hoeft te onthouden, waarna al je inloggegevens automatisch bij websites of apps worden ingevuld. Ook kun je bestanden veilig in je kluis opslaan, zoals de cvc-code van je creditcard. Daarmee is LastPass anno 2015 een must-have app die eigenlijk niet op je Android mag ontbreken.

Download LastPass

LastPass is gratis te downloaden in Google Play.

Download LastPass in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's