De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Wachtwoorden-app LastPass krijgt Material Design

Redactie
10 april 2015, 13:22
1 min leestijd
Wachtwoorden-app LastPass krijgt Material Design

De populaire wachtwoordbeheerder LastPass heeft een update voor zijn Android-app uitgebracht die het Material Design van Android Lollipop brengt, samen met enkele nieuwe functies.

Lees verder na de advertentie.

Met de wachtwoordbeheerder kun je logischerwijs wachtwoorden opslaan in een soort digitale kluis. Je hebt vervolgens maar één wachtwoord nodig om bij al je andere wachtwoorden te komen. Daarnaast biedt LastPass de optie om moeilijke wachtwoorden aan te maken, wordt de app automatisch geactiveerd als je bij apps (zoals Netflix) wilt inloggen en kun je andere gevoelige informatie, zoals creditcardgegevens, in de app opslaan.

Dit is het  LastPass Material Design

Het nieuwe LastPass Material Design geeft de app een fris uiterlijk, waarbij de navigatie drastisch is verbeterd middels het nieuwe uitschuifbare menu. Ook is de ronde zwevende actieknop nu beschikbaar in de app, waarmee je nieuwe wachtwoorden of andere informatie opslaat. Verder is het instellingenmenu verbeterd waardoor de instellingen overzichtelijker zijn.

Ondergetekende gebruikt LastPass al een geruime tijd en heeft de ontwikkeling van de Android-app meegemaakt, die het afgelopen jaar enorm vooruit is gegaan. Met name de mogelijkheid om in één klik bij Android-apps in te loggen is een zeer handige functie die een betaald premium-abonnement op de dienst rechtvaardigt.

Download LastPass

LastPass is gratis te downloaden voor Android-gebruikers. De app vergt een premium-abonnement die je voor 12 dollar per jaar via de app kunt aanschaffen.

Download LastPass in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu