Laugh.ly is Spotify voor stand-up comedy

Erwin Vogelaar
14 augustus 2016, 19:17
2 min leestijd
Laugh.ly is Spotify voor stand-up comedy

De nieuwe app Laugh.ly biedt net als Spotify een hoop albums aan om te streamen, maar in plaats van muziek gaat het in deze app om optredens van komieken.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Laugh.ly

Laugh.ly is de makkelijkste manier om onderweg naar stand-up comedy te luisteren. Laugh.ly werkt net als Spotify, maar de albums zijn in deze app optredens van komieken. De app heeft hiervoor materiaal van een hoop bekende grappige mensen. Denk bijvoorbeeld aan Louis CK, Aziz Ansari, Amy Schumer, Jim Gaffigan en Mike Birbiglia. De app is gratis en luisteren naar de optredens kost je tevens niets, hoewel je er dan wel advertenties bij krijgt zoals in de gratis versie van Spotify. Voor 4,29 euro per maand krijg je een advertentievrije app en de optie om grof taalgebruik te filteren.

Er zijn verschillende manieren om in de app optredens te zoeken. Je kunt bijvoorbeeld een Radio Channel openen op genre, onderwerp of je kunt je laten verrassen. Je kunt ook kijken bij de Trending optredens. Hier staan de nieuwste releases in de app, maar ook de populairste komieken, albums en grappen. Op de hoofdpagina krijg je een overzicht met voorstellen van de populairste items in deze categorieën.

Een klein probleempje dat we met de app ondervonden, is dat niet alle albums op de juiste volgorde staan. Bijvoorbeeld de nummers van het album Buried Alive van Aziz Ansari staan op dit moment compleet door elkaar gehusseld, waardoor het erg lastig te luisteren is. Met andere albums hadden we dat probleem niet en konden we ongestoord lachen. De app heeft qua stabiliteit en snelheid nog wel wat werk nodig, maar het is een goed begin.

Laugh.ly downloaden

Je kunt Laugh.ly gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app vraagt om 25MB vrije ruimte en je hebt minimaal Android 4.1 nodig om te kunnen luisteren.

Download Laugh.ly in Google Play (gratis)

Via: Cnet
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu