LauncherPro komt met Gmail-widget

Redactie
28 maart 2011, 19:34
1 min leestijd
LauncherPro komt met Gmail-widget

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar LauncherPro heeft vanaf vandaag eindelijk een Gmail-widget. De widget is alleen beschikbaar voor Plus-gebruikers, net als de andere widgets (bladwijzers, kalender, Twitter, Facebook, contacten). Daarnaast biedt versie 0.8.4 twee nieuwe overgangseffecten voor het beginscherm, zoals Flip en Rotate 2.

De ontwikkelaar van LauncherPro laat in een blogbericht weten dat hij nog steeds druk bezig is met het herschrijven van de applicatie. Hier is hij al een half jaar mee bezig, maar het is meer werk dan de ontwikkelaar voor de tijd had ingeschat. Daarnaast onthult hij dat het binnenkort niet meer mogelijk is om te upgraden naar LauncherPro Plus via de gratis versie, aangezien Google niet meer wil dat ontwikkelaars upgrades buiten de Android Market verkopen. Dit betekent dat LauncherPro Plus binnenkort als losstaande applicatie in de Android Market ligt.

Lees verder na de advertentie.

LauncherPro is een homescreen-vervanger, waarmee jij jouw gerootte of niet-gerootte Android-telefoon kunt personaliseren. Zo is het mogelijk om een eigen dock te maken of om widgets toe te voegen in de stijl van HTC Sense, zoals een widget met laatste Twitter-berichten en een agenda-widget.

Via: LauncherPro

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu