LauncherPro Plus krijgt Facebook-widget

Redactie
11 september 2010, 20:07
1 min leestijd
LauncherPro Plus krijgt Facebook-widget

facebook launcherproNa een sms-widget en een Twitter-widget hebben de ontwikkelaars van LauncherPro Plus nu een Facebook-widget toegevoegd. Met LauncherPro kun je de homescreen van jouw Android-telefoon personaliseren, door bijvoorbeeld een eigen dock toe te voegen of door unieke widgets te installeren. De nieuwe versie van LauncherPro (0.7.8.0) introduceert een widget om de laatste updates van jouw Facebook-vrienden te volgen.

De widget beslaat vier bij vier hokjes, oftewel een volledige pagina. Je kunt twee lijsten zien: ‘wall’ en ‘news feed’. Bovenaan kun je op een knop klikken om snel een eigen berichtje toe te voegen.

Een andere belangrijke vernieuwing aan versie 0.7.8.0 is dat je nu eigen icoontjes kunt gebruiken voor snelkoppelingen op je homescreen. Druk eventjes op je homescreen tot er een menu verschijnt, klik op ‘Snelkoppelingen’ (Shortcuts) en na het selecteren van een snelkoppeling kun je een icoontje en een label toewijzen.

LauncherPro Plus biedt meer widgets in de stijl van HTC Sense, zoals People (contacten), Bookmarks (bladwijzers) en Calendar (kalender). Wie geen HTC Sense heeft en er wel van wil genieten, kan de applicatie kopen voor drie dollar. Dit doe je door de app via de website van LauncherPro op te waarderen.

De volgende stap? Een widget met Twitter én Facebook-updates. Aangezien de ontwikkelaars razendsnel zijn, verwachten we de volgende update binnen twee weken.

Lees verder na de advertentie.

Via: LauncherPro

Categorie: Personalisatie
Spotlights: Facebook, Widgets

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's