LauncherPro Plus voegt Twitter-widget toe

Redactie
3 september 2010, 15:57
1 min leestijd
LauncherPro Plus voegt Twitter-widget toe
twitter launcherpro plus

De ontwikkelaar van LauncherPro Plus voegt aan de lopende band nieuwe widgets toe. Een paar weken geleden introduceerde LauncherPro een sms-widget, waarmee je jouw laatste sms’jes op de homescreen van je telefoon kunt lezen. Met LauncherPro kun je jouw homescreen personaliseren, door bijvoorbeeld een eigen dock toe te voegen of door unieke widgets te installeren. De nieuwe versie van LauncherPro (0.7.7.2) introduceert een Twitter-widget. De widget heeft drie aparte lijsten: tweetstream van jouw followers, mentions (@username) en directe berichten.

“Ik was eerst van plan om een combinatiewidget uit te brengen van Facebook en Twitter”, vertelt ontwikkelaar Federico op de website van LauncherPro. “Bij nader inzien heb ik gekozen voor drie verschillende widgets: een Twitter-widget, een Facebook-widget en een combinatiewidget (Friends).” De Twitter-widget is uitgebracht, de twee andere widgets volgen in een latere update.

Om de Twitter-widget aan de praat te krijgen, ga je naar ‘Menu’ -> ‘Voorkeuren’ -> ‘LP Widget Settings’ -> ‘Twitter Widget’ en tenslotte ‘Twitter Login’. Als je de widget op je homescreen zet, dan duurt het even voordat alle tweets verschijnen. De lijst met tweets updatetet iedere vijftien minuten. Je kunt een update forceren door op Vernieuwen te drukken.

Lees verder na de advertentie.

LauncherPro Plus biedt meer widgets in de stijl van HTC Sense, zoals People (contacten), Bookmarks (bladwijzers) en Calendar (kalender). Wie geen HTC Sense heeft en er wel van wil genieten, kan de applicatie kopen voor drie dollar. Dit doe je door de app via de website van LauncherPro op te waarderen.

launcherpro twitter 2

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's