LauncherPro voor Android makkelijker aan te passen

Redactie
31 mei 2010, 19:46
1 min leestijd
LauncherPro voor Android makkelijker aan te passen
launcherpro

LauncherPro heeft een update gekregen, waarmee het makkelijker wordt om allerlei zaken aan je persoonlijke wensen aan te passen. Vooral de dock met applicatie-icoontjes onderin het scherm is nu makkelijker aan te passen. Door je vinger een seconde of twee op de rij met icoontjes te houden wordt de rij wijzigbaar. Je kunt dan elke gewenste icoon er naartoe slepen. Ook snelkoppelingen naar de browser zijn te maken.

android launcherpro

Voor wie LauncherPro nog niet kent: dit is een handige Android-launcher die allerlei extra’s bevat, zoals 7 homescreens en een dock met shortcuts naar veelgebruikte applicaties onderin het scherm.

Als je HTC Sense gebruikt heb je Launcher Pro misschien minder nodig (want dan heb je al extra homescreens). De applicatie is snel: je bladert soepel tussen de homescreens en er is een soort uittrekbaar paneel (drawer) met daarop de apps die je geïnstalleerd hebt. Bij LauncherPro kies je zelf welk van de zeven schermen je standaard homescreen is. Druk je op de hometoets, dan krijg je een overzicht van al je homescreens, net zoals tegenwoordig met HTC Sense mogelijk is.

Lees verder na de advertentie.

LauncherPro is ook opgenomen in ons overzicht van productiviteits-apps voor Android.

Downloaden via je Android-browser: LauncherPro (gratis)

Categorie: Productiviteit
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's