Layar opent de eerste augmented reality content store

Wouter Nijsen
28 april 2010, 22:50
1 min leestijd
Layar opent de eerste augmented reality content store
Layar betaalde content

Augmented reality browser Layar heeft bekend gemaakt dat het vanaf nu mogelijk is voor ontwikkelaars om betaalde layers aan te bieden binnen de applicatie. Voor ontwikkelaars is het nu dus mogelijk om daadwerkelijk geld te verdienen met informatie-layers. Layar gaat voor deze nieuwe content meerdere betaalmodellen in verschillende valuta aanbieden zodat deze aansluiten op de locale markten. Voorlopig kun je de betaalde layers aanschaffen via PayPal in de VS, UK, Canada en Australië. Andere landen zullen spoedig worden toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

De Android-variant van de nieuwe versie van Layar is per direct beschikbaar, voor iPhone volgt de update op een later tijdstip. Onder de aanbieders van de nieuwe betaalde layers vind je o.a. een reisgids voor Berlijn en Puerto Rico en een eTicketapp voor Disney World en Disney Land. Ook is er een layer die je laat zien waar de foto’s van beroemde albumhoezen gemaakt zijn.

Om gebruik van de nieuwe dienst te kunnen maken is het noodzakelijk dat je via de Layar-applicatie een account aanmaakt. Zoals gezegd is de lijst met beschikbare betaalde layers in Nederland helaas nog niet gevuld.

Downloaden van de nieuwe Layar-versie kan in de Android Market, of door onderstaande QR-code te scannen.

Via: Persbericht

Categorie: Reizen
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's