De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Layar opent mogelijkheid voor betaalde content [MWC 2010]

Wouter Nijsen
17 februari 2010, 8:48
1 min leestijd
Layar opent mogelijkheid voor betaalde content [MWC 2010]
layar logo

Layar is een augmented reality-browser, beschikbaar voor Android en iPhone. Via deze applicatie is het mogelijk om informatie in het camerabeeld van je telefoon te projecteren. Zo kun je bijvoorbeeld via de camera de dichtstbijzijnde pinautomaat opzoeken. Layar heeft eerder al hun reality-browser opengesteld voor ontwikkelaars die een eigen informatielaag willen maken. Gisteren heeft Layar tijdens het MWC in Barcelona bekendgemaakt dat het vanaf maart voor ontwikkelaars mogelijk wordt om betaalde content voor Layar aan te bieden.

Er zijn op dit moment 375 gratis layers beschikbaar en nog eens meer dan 1.200 in ontwikkeling. Verder heeft Layar bekend gemaakt een samenwerking te zijn aangegaan met één van de top-3 smartphone producenten. Welke dat is is helaas niet duidelijk, maar het moet ervoor zorgen dat wereldwijd smartphonegebruikers standaard over Layar kunnen beschikken. Maar er was nog meer nieuws, want Layar maakte bekend dat ze de grens van 1 miljoen gebruikers zijn gepasseerd en dat ze €2,5 miljoen investeringsgeld hebben binnengehaald via Sunstone Capital en Prime Technology Ventures.

Lees verder na de advertentie.

Vanaf half maart kan de betaalde content voor Layar aangeboden worden. Layar zorgt hierbij voor een wereldwijd betaalsysteem dat voor elk land in de eigen valuta beschikbaar zal zijn. Heb je een idee voor een betaalde layer? Dan is het dus nu de hoogste tijd deze te gaan ontwikkelen.

Via: persbericht

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu