Layar presenteert Layar Stream voor content in je directe omgeving

Wouter Nijsen
7 mei 2010, 22:43
1 min leestijd
Layar presenteert Layar Stream voor content in je directe omgeving
layar logo

Layar is een Augmented Reality-browser voor Android en iPhone en heeft wereldwijd zo’n 1,6 miljoen gebruikers. Binnen Layar zijn ongeveer 500 layers met informatie beschikbaar. Recent maakte Layar bekend dat er naast de gratis layers ook betaalde content beschikbaar komt via een in-app aankoop. Om te voorkomen dat gebruikers verdwalen in de aangeboden hoeveelheid informatie komt er later deze maand een nieuwe mogelijkheid binnen Layar beschikbaar: Layar Stream.

Met Layar Steam is het mogelijk om beschikbare content in je directe omgeving te zien zonder dat je met behulp van de Layar-applicatie en de camera van je Android-telefoon de omgeving hoeft af te speuren. Layar Stream laat overzichtelijk zien welke layers in je directe omgeving beschikbaar zijn en of deze 3D-objecten, foto’s, video of audio bevatten. Als gebruiker kun je de getoonde resultaten filteren op bepaalde trefwoorden, categorieën of afstand.

Lees verder na de advertentie.

Layar Stream zal beschikbaar zijn in de volgende versie van Layar die in de loop van de maand in de Android Market te vinden zal zijn.

Via: Persbericht

Categorie: Reizen
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's