De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Layar voor Android krijgt update naar versie 3.5

Redactie
2 juni 2010, 15:39
1 min leestijd
Layar voor Android krijgt update naar versie 3.5
layar samsung

Layar heeft een verbeterde versie (3.5) van de Layar Reality Browser aangekondigd. Eerst komt er een nieuwe Android-versie, daarna een update voor de iPhone 3GS. In de nieuwste versie kun je makkelijk nieuwe dingen ontdekken zonder een zoekbegrip in te voeren of een specifieke layer te openen. Voorheen moest je bij het opstarten aangeven wat je wilde zien. Dat hoeft niet meer: bij het opstarten krijg je meteen de interessante plekken in je omgeving te zien. Realtime verschijnt er een dynamisch wisselende lijst met content. Dit kan worden gesorteerd op tijd, locatie, populariteit, voorkeuren of afstand. Je hoeft ook niet meer demonstratief met je toestel in de hand in de lucht te gaan zwaaien.

Dat maakt het risico kleiner dat je wordt opgemerkt door zakkenrollers en ander gespuis: toeristen die gefascineerd naar het scherm van hun telefoontoestel staan te turen zijn misschien wel een erg makkelijk doelwit.

Lees verder na de advertentie.

Layar zet dat ze nu meer dan 2 miljoen gebruikers hebben. Dat is mede te danken aan het feit dat de applicatie al op veel toestellen (zoals die van Samsung) is voorgeïnstalleerd. Er werken inmiddels 32 mensen bij Layar en er zijn nu meer dan 700 layers. Duizenden zijn nog in ontwikkeling.

Categorie: Reizen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's