Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

LED-controle app Light Flow krijgt grote update, brengt nieuw uiterlijk en widgets

Redactie
21 juni 2012, 12:30
1 min leestijd
LED-controle app Light Flow krijgt grote update, brengt nieuw uiterlijk en widgets

Als je een Android-toestel met een LED-lampje hebt, is er een grote kans dat je van Light Flow hebt gehoord. De app beheert je LED-instellingen en stelt voor elke notificatie een andere kleur LED in. Zo krijg je bijvoorbeeld een rood lampje voor een gemiste oproep, een wit lampje voor een nieuwe e-mail, een groen lampje voor een WhatsApp-bericht en een blauw lampje voor Facebook-notificaties. Light Flow was één van de eerste apps die ik voor mijn Galaxy Nexus kocht en heeft – totdat ik CyanogenMod 9 installeerde – altijd enorm goed en stabiel gedraaid. Het nieuwe uiterlijk van de app was overigens wel nodig, want Light Flow leek rechtstreeks uit het Eclair-tijdperk te komen.

Een andere handige toevoeging door de update is het volumebeheer. In Light Flow is het nu mogelijk om voor elke notificatie een ander volume in te stellen, waardoor het Facebook-geluidje niet even hard als je Gmail-geluidje klinkt. Daarnaast kun je ook sommige notificaties tijdens de stille modus laten rinkelen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je een belangrijk telefoontje verwacht. Light Flow bevat na de update ook twee nieuwe widgets waar je de notificaties kunt zien en resetten. De gehele changelog van de update is hier te lezen.

Lees verder na de advertentie.

Mocht je Light Flow willen proberen: installeer dan eerst de gratis versie en kijk of je toestel compatibel is. Als je na gebruik niet meer zonder kunt (wat mij overkwam), kun je de betaalde versie voor 1,75 euro aanschaffen. De betaalde versie bevat meer functies en ondersteunt verschillende notificatie-instellingen.

Download: Light Flow Lite (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu