Leer alle steden en provincies van Nederland met Topotutor

Redactie
26 augustus 2010, 14:11
1 min leestijd
Leer alle steden en provincies van Nederland met Topotutor
topotutor

Wat is de hoofdstad van Drenthe? En in welke provincie liggen de steden Kerkrade en Venlo? Voor wie deze vragen niet kan beantwoorden, is er een oplossing: Topotutor. De besnorde Dr. Schlümpfi leert je alle hoofdsteden, provincies en steden van Nederland kennen. Leuk voor kinderen, maar ook geschikt voor volwassenen die denken dat Friesland ten zuiden van Rotterdam ligt.

Het spel is met meerdere personen te spelen. Het werkt heel simpel: je krijgt een vraag over de topografie van Nederland, en die moet je beantwoorden. Als je vijf vragen op rij goed beantwoordt, dan ga je naar een bonuslevel, waar je extra tijd kunt verdienen. Het spel begint met makkelijke vragen, maar al snel wordt het een stuk moeilijker.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn twee verschillende modi. In de eerste modus krijg je meerkeuzevragen, terwijl je in de tweede modus een plek op de kaart moet aanwijzen.

TopoTutor bevat op dit moment alleen de Nederlandse kaart, maar de ontwikkelaars beloven dat het spel binnenkort andere kaarten krijgt. Ook ligt er een iPhone-versie klaar om gelanceerd te worden.

Downloaden via je Android-browser: TopoTutor (1,99 euro)

Via: M2Mobi Blog

Categorie: Games
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's