Leer honderd keer op rij opdrukken in zes weken met Hundred Pushups

Redactie
23 januari 2012, 15:40
1 min leestijd
Leer honderd keer op rij opdrukken in zes weken met Hundred Pushups
Leer honderd keer op rij opdrukken in zes weken met Hundred Pushups

De kans is groot als je aan iemand vraagt om honderd keer op te drukken dat diegene het niet zal lukken. Met Hunderd Pushups kan je dit na zes weken zelf wel doen. Hiervoor dien je zo’n dertig minuten per week vrij te roosteren en de instructies van de app te volgen. Volg je het hele schema dan kan je na zo’n zestig dagen probleemloos honderd keer opdrukken. En ja, het werkt echt.

Als je de app voor het eerst gebruikt dien je in te geven hoe vaak je kan opdrukken. Aan de hand daarvan wordt een trainingsschema opgesteld waarbij je geleidelijk aan meer pushups moet doen. Iedere week wordt je een stukje sterker en na zestig dagen kun je honderd keer opdrukken. Via de app wordt je vooruitgang bijgehouden. Handig is ook dat je na een oefening je een afspraak voor de volgende keer kunt inplannen in je agenda.

Lees verder na de advertentie.

Het duurt even maar geleidelijk aan merk je dat het opdrukken steeds beter gaat. Na de zes weken kan je dan ook echt honderd keer opdrukken. Het kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. Hunderd Pushups is beschikbaar in een gratis versie met reclame en een betaalde versie zonder advertenties. Andere vergelijkbare apps van ontwikkelaars SoftwareX Ltd zijn Two Hundred Situps, TwoHundred Squats en Twenty Chinups.

Downloaden via Android Market: Hundred Pushups Free (gratis)

Downloaden via Android Market: Hundred Pushups (€0,83)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu