Leer schrijven via 8pen met de game 8pen Wordcup

Redactie
19 september 2011, 16:18
1 min leestijd
Leer schrijven via 8pen met de game 8pen Wordcup
Leer schrijven via 8pen met 8pen Wordcup de game

Android is rijk aan veel verschillende toetsenbordvervangers zoals Swype en SwiftKey, maar een van de minder bekende alternatieven is 8pen. Om dit invoeralternatief wat populairder te maken is nu het spel 8pen Wordcup uitgebracht. Hiermee leer je op spelenderwijs hoe je letters en getallen moet invoeren via 8pen. In het spel moet je letters die het scherm op komen snel op het scherm tekenen met de bijbehorende gebaren.

Als je nog nooit met toetsenbordvervanger 8pen hebt gewerkt dan zal het spel redelijk uitdagend zijn. Het vergt enige moeite om de alternatieve invoertechniek onder de knie te krijgen omdat de letters op een niet traditionele manier zijn ingedeeld. Er zijn in totaal acht secties met twaalf verschillende levels. Je begint met het tekenen van letters en getallen, maar uiteindelijk krijg je ook complete woorden om te tekenen.

Lees verder na de advertentie.

8pen Wordcup is gratis te downloaden in de Android Market en heeft minimaal Android 1.6 of hoger nodig om te draaien. Als je het spel hebt uitgespeeld weet je meteen hoe 8pen werkt, en dan krijg je ook een linkje om de 8pen aan te schaffen voor 99 eurocent. Ook al ben je niet van plan om over te stappen op 8pen als invoermethode, dan kan Wordcup nog een leuk spelletje zijn om wat vrije tijd te doden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu