De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Lego Duplo Train: geinig gratis spel voor kinderen

Redactie
24 augustus 2013, 14:45
1 min leestijd
Lego Duplo Train: geinig gratis spel voor kinderen
legoduplotrain

Lego Duplo Train is hetgeen dat ik als kind altijd gewild heb. Duplo, een submerk van Lego, maar dan geheel digitaal. In de compleet gratis game Lego Duplo Train bouw je heel gemakkelijk lange kleurrijke treinen die je naar eigen wens kunt aanpassen en, natuurlijk, kunt laten rijden. De game zet de huidige treinen van Duplo in het zonnetje en biedt een mix tussen het bouwen van treinen en ermee rijden.

Hoewel de app overduidelijk is ontwikkeld om kinderen warm te laten worden voor de ‘echte’ treinen van Duplo en Lego, is het fijn dat Lego Duplo Train geheel gratis is, geen in-app aankopen heeft en ook geen advertenties laat zien. En dat is al een hele prestatie an sich.

Lees verder na de advertentie.

Lego Duplo Train: vol met geinige mogelijkheden

In Lego Duplo Train is het mogelijk om gehele treinconstructies in elkaar te zetten. Zo kun je naast de locomotief treinstellen voor passagiers of cargo aan de gehele trein vastkoppelen. Als de trein eenmaal af is, kun je ‘m laten rijden. De omgeving biedt verder genoeg bekijks met dieren en natuur.

Lego Duplo Train is gratis in Google Play te downloaden en beschikbaar voor toestellen met Android 2.3 (Gingerbread) en hoger.

Download: Lego Duplo Train (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu