Lego Ninjago Rebooted: gratis Lego- & Ninja-game voor Android

Lego Ninjago RebootedDe Lego-games zijn enorm populair. Ze combineren het speelse uiterlijk van het speelgoud met de fijne eigenschappen van vroege platformers. In de nieuwe Android-game Lego Ninjago Rebooted speel je met één van de vier Lego-ninja’s de de duistere krachten van de Overlord moeten bestrijden. Om al dat kwaad te bevechten, moeten de Lego-ninja’s helemaal naar het toppunt van de Borg-toren.

Je vecht als een ninja, klimt als een ninja omhoog en verzamelt Lego-stukken om speciale power-ups en krachten vrij te spelen, die je kunnen helpen bij het halen van een missie of level. Het is mogelijk om de verhaalmodus te spelen om bazen te verslaan en als Lego-ninja de wereld te redden, maar je kunt ook Lego Ninjago Rebooted in een speciale modus spelen waarmee je een zo hoog mogelijke score kunt behalen.

De trailer van Lego Ninjago Rebooted is hieronder te bekijken.

Lego Ninjago Rebooted trailer

Lego Ninjago Rebooted is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: Lego Ninjago Rebooted (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.