De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Leisure Suit Larry voor Android weer terug in Google Play

Gijs Ettes
13 augustus 2013, 16:11
1 min leestijd
Leisure Suit Larry voor Android weer terug in Google Play
leisure suit larry

Leisure Suit Larry voor Android verscheen een maand geleden al even in Google Play, maar verdween alweer snel. Nu is de app weer terug, en kunnen we weer aan de slag met Reloaded.

Leisure Suit Larry: Reloaded is eigenlijk de eerste Leisure Suite Larry-game die ooit is verschenen, maar dan ‘remastered’ en verbeterd voor het Android-platform. Toen de titel vorige maand echter in Google Play verscheen, verdween hij alweer snel door enkele technische problemen. Daar waren kennelijk flinke fixes voor nodig, afgaande van de tijd die inmiddels verstreken is.

Lees verder na de advertentie.

Het klassieke spel is gratis te downloaden, maar dan kun je wel alleen het eerste level van Leisure Suit Larry: Reloaded spelen. Voor de hele ervaring is een flinke in-app aankoop nodig, van maar liefst 10 euro. Spelers die dit al eerder hebben gedaan hoeven dit gelukkig niet opnieuw te doen met de nieuwe versie van de Android-app.

https://www.youtube.com/watch?v=5FJOPdy_nWw
Leisure Suit Larry: Reloaded is gebaseerd op  Leisure Suit Larry In The Land Of The Lounge Lizards, waarvan het origineel alweer in 1987 verscheen voor dos-computers en de Apple II. In het spel ben je eropuit om vrouwen te scoren, want dat is in iedere Leisure Suit Larry-game toch wel een beetje Larry zijn ding.

De Reloaded-versie is gelukkig geen  vrijwel directe kloon van die meer dan 25 jaar oude game. Zo zijn de beelden natuurlijk verbeterd, is er nu sprake van ingesproken stemmen en de animaties zien er een stuk beter uit. Probeer dat eerste level gerust eens uit, zouden wij zeggen!

Download: Leisure Suit Larry: Reloaded (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu