Leisure Suit Larry voor Android weer terug in Google Play

leisure suit larryLeisure Suit Larry voor Android verscheen een maand geleden al even in Google Play, maar verdween alweer snel. Nu is de app weer terug, en kunnen we weer aan de slag met Reloaded.

Leisure Suit Larry: Reloaded is eigenlijk de eerste Leisure Suite Larry-game die ooit is verschenen, maar dan ‘remastered’ en verbeterd voor het Android-platform. Toen de titel vorige maand echter in Google Play verscheen, verdween hij alweer snel door enkele technische problemen. Daar waren kennelijk flinke fixes voor nodig, afgaande van de tijd die inmiddels verstreken is.

Het klassieke spel is gratis te downloaden, maar dan kun je wel alleen het eerste level van Leisure Suit Larry: Reloaded spelen. Voor de hele ervaring is een flinke in-app aankoop nodig, van maar liefst 10 euro. Spelers die dit al eerder hebben gedaan hoeven dit gelukkig niet opnieuw te doen met de nieuwe versie van de Android-app.

Leisure Suit Larry: Reloaded is gebaseerd op  Leisure Suit Larry In The Land Of The Lounge Lizards, waarvan het origineel alweer in 1987 verscheen voor dos-computers en de Apple II. In het spel ben je eropuit om vrouwen te scoren, want dat is in iedere Leisure Suit Larry-game toch wel een beetje Larry zijn ding.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Reloaded-versie is gelukkig geen  vrijwel directe kloon van die meer dan 25 jaar oude game. Zo zijn de beelden natuurlijk verbeterd, is er nu sprake van ingesproken stemmen en de animaties zien er een stuk beter uit. Probeer dat eerste level gerust eens uit, zouden wij zeggen!

Download: Leisure Suit Larry: Reloaded (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.