Placeholder
Redactie

Leren ontwikkelen voor Android? Hier 200 gratis videotutorials Met de groei van Android zijn steeds meer mensen geinteresseerd in het ontwikkelen van mobiele applicaties voor Google’s mobiele platform. Er zijn heel wat boeken en forums op na te slaan over hoe je moet beginnen met het ontwikkelen van Android-apps, maar voor diegene die graag visueel leren hebben twee YouTube-gebruikers een nieuwe serie van 200 afleveringen online gezet waarbij je de grondbeginselen van de Android SDK kunt leren. In totaal staat is zo’n 20 uur aan video’s te bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Of je daadwerkelijk ook meteen kunt gaan ontwikkelen voor Android is niet helemaal duidelijk, maar je weet in ieder geval een stuk meer over hoe te programmeren voor Android dan voordat je met de videoserie was begonnen. De video’s zijn gemaakt door de gebruikers TheNewBoston en mybringback. Gebruiker ChangingTheUnknown heeft alle video’s netjes gegroupeerd in één afspeellijst die je hier vindt. Hieronder staan enkele van de tutorials.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.