Let’s Golf! 3 HD gratis te downloaden in de Android Market

Redactie
13 oktober 2011, 12:40
2 min leestijd
Let’s Golf! 3 HD gratis te downloaden in de Android Market
Let's Golf! 3 HD nu gratis te downloaden in de Android Market

Gameloft heeft het nieuwe deel van de Let’s Golf! serie gratis in de Android Market gezet. Voor wie het golfspel niet kent, je kunt met verschillende karakters op de meest gekke plaatsen golfen zoals in de ruimte op de Chinese Muur. Het geheel ziet er nogal cartoonachtig uit maar komt met zeer goede graphics. Alles ziet er gedetailleerd en levendig uit.

Naast het golven in je eentje heeft Let’s Golf! 3 HD ook een multiplayer modus waar je met tegen je vrienden kunt spelen. Dit kan via Bluetooth of Wi-Fi. Een leuke extra is dat je ook op hetzelfde apparaat tegen je vrienden (maximaal vier) kan spelen. Je kunt ook live chatten tijdens het online gamen met andere spelers. De integratie van Facebook en Twitter ontbreekt natuurlijk ook niet. Zo kun je je achievements gemakkelijk delen.

Lees verder na de advertentie.

Het golfspel biedt ook de mogelijkheid om je eigen karakter aan te passen. Zo kun je onder meer van kleding, haar en golfuitrusting wisselen. Hiernaast kan je ook meer speciale vaardigheden kopen zoals betere slagen of speciale golfballen die betaald worden met virtuele munten die tijdens het spelen verdiend kunnen worden. Het spel heeft ook enkel minigames zoals Catch The Star en Putting Master. Hiermee kan je specifieke vaardigheden verbeteren.

Let’s Golf! 3 HD is gratis te downloaden in de Android Market. Hoewel wordt aangegeven dat het spel maar 2.3 MB groot is, zal je als je dit hebt geïnstalleerd gevraagd worden om een download van 814 MB binnen te halen. Als deze klaar is kan je nog 604 MB binnenhalen. Dit is getest op een Samsung Galaxy Tab 10.1, dus het het kan zijn dat bij andere apparaten je andere downloads krijgt. Minimaal is Android 2.2 vereist om de game van Gameloft te kunnen spelen.

Downloaden via Android Market: Let’s Golf! 3 HD (gratis)

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's