Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Het Nederlandse Levelizer voorkomt dat je een scheve foto maakt

Lars Paymans
25 juli 2016, 18:30
1 min leestijd
Het Nederlandse Levelizer voorkomt dat je een scheve foto maakt

Vakantiefoto’s maken kan een hele uitdaging zijn, en bovendien behoorlijk frustrerend als achteraf blijkt dat je kiekje niet helemaal recht is. Het Nederlandse Levelizer geeft handige tips zodat jij nooit meer een scheve foto maakt.

Lees verder na de advertentie.

Levelizer waarschuwt voor scheve foto’s

Levelizer is geen volledige camera-app, maar simpelweg een app die je op de achtergrond laat draaien terwijl jij foto’s schiet zoals je dat altijd al doet met je smartphone. Om de app zijn werk te laten doen moet je hem nog wel even toestemming geven om op de achtergrond te werken en je camera-app te openen.

Als dit korte instelproces achter de rug is zul je bij de eerste scheve foto direct het nut van de app voelen. Dankzij de app trilt je toestel namelijk zodra je een foto maakt die niet helemaal recht is. Deze trilling is zwaar genoeg om duidelijk te voelen, maar zit je niet in de weg door je toestel te hard te laten bewegen. Hoewel het hier niet om een geavanceerde app gaat, is het wel een simpel hulpmiddel dat er ongetwijfeld voor zorgt dat je bewuster foto’s maakt.

Het uitproberen waard

Het feit dat je er geen andere camera-app voor hoeft te gaan gebruiken is wat ons betreft bovendien een groot genoeg voordeel om Levelizer eens te proberen. Wie weet zorgt het er wel voor dat je mooiste vakantie-foto nog net wat mooier wordt. Levelizer is gratis te downloaden via Google Play en werkt vanaf Android Jelly Bean 4.1 en hoger.

-> Download Levelizer in de Google Play Store (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu