LG kondigt Android-versie Resident Evil 4 aan voor select aantal gebruikers

Redactie
22 januari 2012, 16:45
1 min leestijd
LG kondigt Android-versie Resident Evil 4 aan voor select aantal gebruikers
LG kondigt Resident Evil 4 voor Android aan voor select aantal gebruikers

Het goede nieuws is dat LG Resident Evil 4 voor Android officieel heeft aangekondigd. Het slechte nieuws is dat de app alleen maar te downloaden is voor Koreaanse gebruikers van LG LTE-telefoons. LG mag de game tijdelijk exclusief aanbieden en gebruikt Resident Evil 4 als lokkertje voor haar snelle 4G LTE-netwerk in Zuid-Korea. Er is verder totaal geen reden om de game alleen aan te bedienen op LTE-telefoon en daarom is het afwachten totdat Resident Evil 4 wereldwijd beschikbaar wordt.

Ben je een Koreaanse LG 4G-gebruiker dan kan je de game in de LG LTE U+ Market downloaden voor zo’n vier euro. De game lijkt geport te zijn van de iOS-versie die is gemaakt door Capcom en al in 2009 werd uitgebracht. Het is jammer dat Android-gebruikers zo vaak lange tijd moeten wachten op dergelijke kwalitatief hoogwaardige games. Soms worden games exclusief uitgebracht voor een bepaald aantal Android-apparaten waarbij je maar geluk moet hebben dat jouw apparaat ook wordt ondersteund.

Lees verder na de advertentie.

Welke games mis jij nog op jouw Android-apparaat die al wel elders te vinden is? Laat het weten in de reacties hieronder.

Categorie: Games
Spotlight: LG

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's