LG kondigt Android-versie Resident Evil 4 aan voor select aantal gebruikers

Redactie
22 januari 2012, 16:45
1 min leestijd
LG kondigt Android-versie Resident Evil 4 aan voor select aantal gebruikers
LG kondigt Resident Evil 4 voor Android aan voor select aantal gebruikers

Het goede nieuws is dat LG Resident Evil 4 voor Android officieel heeft aangekondigd. Het slechte nieuws is dat de app alleen maar te downloaden is voor Koreaanse gebruikers van LG LTE-telefoons. LG mag de game tijdelijk exclusief aanbieden en gebruikt Resident Evil 4 als lokkertje voor haar snelle 4G LTE-netwerk in Zuid-Korea. Er is verder totaal geen reden om de game alleen aan te bedienen op LTE-telefoon en daarom is het afwachten totdat Resident Evil 4 wereldwijd beschikbaar wordt.

Ben je een Koreaanse LG 4G-gebruiker dan kan je de game in de LG LTE U+ Market downloaden voor zo’n vier euro. De game lijkt geport te zijn van de iOS-versie die is gemaakt door Capcom en al in 2009 werd uitgebracht. Het is jammer dat Android-gebruikers zo vaak lange tijd moeten wachten op dergelijke kwalitatief hoogwaardige games. Soms worden games exclusief uitgebracht voor een bepaald aantal Android-apparaten waarbij je maar geluk moet hebben dat jouw apparaat ook wordt ondersteund.

Lees verder na de advertentie.

Welke games mis jij nog op jouw Android-apparaat die al wel elders te vinden is? Laat het weten in de reacties hieronder.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu