De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Limit Your Call zorgt dat je niet over je belminuten heen komt

Redactie
28 juli 2011, 14:30
1 min leestijd
Limit Your Call zorgt dat je niet over je belminuten heen komt

Hoewel het de laatste tijd steeds belangrijker wordt om op je dataverbruik te letten, is het natuurlijk ook goed om ervoor te zorgen dat je niet buiten je bundel belt. Yudiz Solutions heeft hiervoor de applicatie Limit Your Call ontwikkeld die je belminuten in de gaten houdt en als je in de buurt van je limiet komt automatisch je telefoongesprekken beëindigt. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je niet teveel belt. Je kunt er ook voor kiezen een notificatie te ontvangen dat je tegen je limiet aan zit zodat je niet abrupt gesprekken hoeft af te breken.

Limit Your Call is geschikt voor gebruikers die bellen met een abonnement of een prepaid-tegoed. Je kunt zelf aangeven wat je limiet is per gesprek, wanneer de app je telefoongesprek moet afsluiten en bepalen om de hoeveel tijd je notificaties ontvangt met meldingen dat je bijna je limiet hebt bereikt. Deze notificaties kun je laten vergezellen met een ringtone of je kunt je telefoon laten trillen zodat je discreet wordt geïnformeerd dat je een eind aan het gesprek moet gaan maken.

Lees verder na de advertentie.

De app komt ook met een handige widget, zodat je de applicatie gemakkelijk in en uit kunt schakelen. Daarnaast heeft Limit Your Call ook Facebook en Twitter geintegreerd, zodat je ook aan anderen kunt melden wat je van de app vindt. Limit Your Call is gratis te downloaden in de Android Market en vereist minimaal Android 1.6. De Nederlandse taal wordt niet ondersteund, maar Engels, Duits, Frans, Spaan, Russisch, Japans en Chinees wel.

Downloaden via Android Market: Limit Your Call Pro (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu