LINDA brengt Android-app uit

Redactie
27 september 2011, 15:03
1 min leestijd
LINDA brengt Android-app uit
LINDA brengt Android-app uit

Een van de populairste vrouwentijdschriften van Nederland heeft nu ook haar weg gevonden naar Android. De LINDA, het blad van BN’er Linda de Mol, heeft nu een eigen Andriod-app. Met de LINDA. kun je het laatste nieuws en funfacts lezen, video’s bekijken en op de hoogte blijven de laatste acties. Hoewel je geen complete LINDA’s kunt lezen via de Android-app, kun je wel previews en backstage-video’s bekijken.

Met de app kun je ook door de laatste LINDA heen bladeren. Jammer genoeg kun je geen volledige tijdschriften lezen, maar alleen maar enkele previewpagina’s bekijken. Zo kun je van de nieuwe LINDA.WONEN vooral foto’s en koppen van artikelen bekijken. De LINDA-app geeft je ook de mogelijkheid om aan tal van acties mee te doen. Zo kun je bijvoorbeeld via de app elke vrijdag een compliment van een bekende man ontvangen. Iedere dag worden via nieuwe acties aangeboden. Alles wat je in de app tegenkomt is te delen via de bekende sociale netwerken.

Lees verder na de advertentie.

De LINDA.app was al ruim een jaar beschikbaar voor iOS, maar is nu dan ook beschikbaar voor Android. LINDA. is gratis te downloaden in de Android Market. Om de app te gebruiken heb je minimaal Android 2.2 nodig.

Downloaden via Android Market: LINDA. (gratis)

Categorie: Lifestyle

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's