LINDA.tv: van Syrië tot Sylvie in één app

Redactie
27 oktober 2015, 10:09
2 min leestijd
LINDA.tv: van Syrië tot Sylvie in één app

Het succesvolle concept LINDA komt  weer met iets nieuws: LINDA.tv. De Android-app  van het nieuwe videoplatform  is sinds kort  te downloaden en lijkt nu al een succes te worden.

Lees verder na de advertentie.

LINDA.tv is een videoplatform voor vrouwen (en stiekem ook voor mannen). Er is zowel een app voor iOS en Android als een webversie van LINDA.tv, waarmee een keur aan verschillende videofragmenten te bekijken zijn.

Eigen televisiezender

Volgens Linda de Mol kunnen we er de leukste dingen die we de avond ervoor op tv gemist hebben terugkijken; ‘van de smakeljkste clips uit reality shows én behartigenswaardige momenten uit mooie documentaires’. Ook bevat de app populaire internetvideo’s en gaat  het team achter LINDA eigen tv-programma’s opnemen over onder meer lifestyle, mode en koken.”Een kleine, eigen televisiezender”, zo omschrijft de actrice en zakenvrouw het.

En het moet gezegd worden, het is een mooi concept. De app toont overzichtelijk de laatste video’s onder elkaar met de melding ‘moet je vandaag zien’. Heb je nu geen tijd of wil je een video zeker nog een keer bekijken, dan geef je ze een hartje en komen ze in ‘jouw video’s’ te staan. Daarnaast kun je video’s zoeken op fragment of onderwerp. De app is ook al goed gevuld, dus je hoeft niet bang te zijn dat er nog niets te bekijken is. Wel is te merken dat nog een aantal kleine bugs opgelost moeten worden. Zo krijg je bij sommige video’s alleen zwart beeld te zien.

LINDA.tv voor Android

LINDA.tv is tot het einde van het jaar zowel via de webversie als mobiel gratis te gebruiken. Ben je fan en wil je in 2016 video’s blijven kijken, dan kost dit je 3,50 euro (of zoals ze zelf zeggen één glas wijn) per maand. Voor LINDA-abonnees is dit 10 euro per jaar.

Om de app te downloaden is 14MB aan vrije opslagruimte en minimaal Android 4.1 vereist. Ook is het fijn om een goede wifi-verbinding te hebben, aangezien de video’s afspelen  via je databundel gaat.

Download LINDA.tv in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu