Foodie is de ideale app om kiekjes van je eten te maken

Wouter Nijsen
18 februari 2016, 15:23
1 min leestijd
Foodie is de ideale app om kiekjes van je eten te maken

Ben je zo’n iemand die graag foto`s van maaltijden op Instagram en Twitter plaatst, dan moet je Foodie zeker downloaden. De app is specifiek gericht op het fotograferen van eten.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Foodie

Foodie is een nieuwe app van de makers van Line, de bekende berichtendienst waarvan al tijden  een Android-app beschikbaar is. De applicatie werkt als elke andere foto-app, met als verschil dat je de beschikking krijgt  over ruim twintig speciale filters. Hiermee creeër je bijvoorbeeld gemakkelijk een scherptediepte-effect of vervaag je bepaalde onderdelen van de foto. Zo ogen  je maaltijden nog smakelijker.

Daarnaast heeft Foodie een zogeheten `flat lay`-functie, die aan de hand van kleuren laat zien of jij je Android-toestel goed hebt gepositioneerd boven het eten. Ook kun je met een druk op de knop de helderheid aanpassen of de flitser aanzetten, wanneer je in het donker een kiekje wilt maken. De app  laat je gemaakte creaties via  verschillende sociale netwerken delen, waaronder Facebook, Twitter en Instagram.

Download de app

Wil je Foodie eens proberen, dan kun je de app via onderstaande link downloaden. De applicatie is gratis in gebruik, weegt 8,9MB en vereist Android 4.0.3 of hoger.

Download Foodie in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu