De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Line Runner: rennen met een stokmannetje

Redactie
30 januari 2012, 15:00
1 min leestijd
Line Runner: rennen met een stokmannetje
Line Runner: rennen met een stokmannetje

Sommige spellen blinken uit in eenvoud en Line Runner is hier het nieuwste voorbeeld van. In het spel moet je met een stokmannetje over een baan rennen waarbij je obstakels moet zien te voorkomen door te springen of een koprol te maken. Klinkt niet al te moeilijk maar het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het spel heeft inmiddels al meer dan zes miljoen spelers en dat is niet vreemd. Het spel zit goed in elkaar en is ideaal om eventjes vlug tussendoor te spelen.

Het begin is wel wat aan de moeilijke kant. De tutorial vertelt je dat je links van het scherm moet drukken om een koprol te maken en rechts om te springen. Hoe langer je het scherm aanraakt hoe verder je springt. Er zijn tien verschillende tracks waarbij de moeilijkheid steeds oploopt. Gelukkig is er ook een trainingslevel zodat je op je gemak kunt wennen aan de besturing.

Lees verder na de advertentie.

De graphics van de game zijn eenvoudig maar daarom niet minder doeltreffend. Zo is het grafsteen die opduikt als het stokmannetje tegen een blokje aanloopt zeer goed gevonden. Er is ondersteuning voor OpenFeint zodat je je scores ook met anderen kan vergelijken. Line Runner is beschikbaar als gratis app met reclame en als betaalde app (1,49 euro). Om de game te spelen heb je minimaal Android 2.1 nodig.

Downloaden via Android Market: Line Runner (gratis)

Downloaden via Android Market: Line Runner + (€1,49)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu