Deze taalleer-app brengt je in contact met anderen

Erwin Vogelaar
30 april 2017, 18:49
2 min leestijd
Deze taalleer-app brengt je in contact met anderen

Er zijn een hoop taalleer-apps in de Play Store te vinden, met Duolingo aan de leiding. Lingbe geeft nu een leuke twist aan het leren, want de app brengt je in contact met mensen die de taal al goed spreken.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Lingbe

Apps als Duolingo zijn goed in het bieden van een basis. Deze apps starten vaak met zinnen die je helpen op reis. Denk bijvoorbeeld aan het vragen waar een hotel of restaurant te vinden is. Een echt gesprek aangaan met mensen die de taal spreken, is echter een heel ander verhaal. Om die stap te overbruggen, is de app Lingbe bedacht.

De applicatie brengt je namelijk in contact met mensen die de taal al goed spreken. Je kunt met deze mensen chatten om vragen te stellen, maar beter is natuurlijk om ze te bellen. Op die manier kun je op een veilige wijze de taal leren. Als je namelijk een taal leert zonder iemand te spreken, sluipen er mogelijk allerlei foutjes in je uitspraak.

Als je in de app op de oproepknop drukt, dan brengt Lingbe je in contact met iemand die heeft aangegeven beschikbaar te zijn. Na het gesprek krijg je feedback van diegene, gekeken naar je uitspraak, grammatica en vlotheid. Op deze manier kun je zien of je voortgang maakt. Je kunt uiteraard ook vrienden met elkaar worden als je elkaar vaker wil spreken om de taal te oefenen. Zet je jezelf op beschikbaar, dan verdien je credits die je uitgeeft om gratis met anderen te spreken. De app moedigt dus iedereen aan om naast het leren ook anderen te helpen. Voor wat hoort wat.

Lingbe voor Android downloaden

Lingbe is gratis via onderstaande link te downloaden en werkt op alle apparaten met Android 4.4 (KitKat) of hoger.

Download Lingbe in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu