Eén van de beste Android-apps verkocht aan een onbekende partij

Redactie
5 augustus 2015, 15:21
1 min leestijd
Eén van de beste Android-apps verkocht aan een onbekende partij

Eén van de beste Android-apps, Link Bubble, is door ontwikkelaars Chris Lacy verkocht aan een vooralsnog onbekende partij. De nieuwe eigenaar zal zich binnenkort bekend gaan maken.

Lees verder na de advertentie.

Dat laat Lacy weten op zijn blog. De ontwikkelaar zegt enorm trots te zijn op Link Bubble, maar dat het te veel tijd en geld kost om de app echt door te blijven ontwikkelen. Dat was voor Link Bubble-gebruikers duidelijk; de app had al een geruime tijd geen update gehad.

De nieuwe eigenaar heeft volgens Lacy wel de middelen om de app naar een nog hoger niveau te tillen – beginnende bij een nieuwe update die onder andere dropdown-menu’s ondersteunt en de kleur van de bubbels aanpast op de kleur van het favicon van de website.

Link Bubble is verkocht

“De nieuwe eigenaar van Link Bubble is een Amerikaanse startup die zich op een later moment zullen introduceren. Maar vertrouw mij als ik zeg dat wanneer de nieuwe eigenaren zich bekendmaken het duidelijk wordt dat ik als fanatieke Link Bubble-gebruiker zo enthousiast ben over de overname”, aldus Lacy.

Link Bubble is een app die linkjes opent in een bubbel, op eenzelfde manier als de Chat Heads van Facebook Messenger. Dit is enorm handig bij apps als Twitter, waar je veelvuldig op linkjes drukt. Deze links worden op de achtergrond ingeladen. Zo kun je snel de content bekijken. Indien je klaar bent kun je de bubbel wegswipen of via de deelfunctie van Android delen.

Download Link Bubble

Link Bubble is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger. De betaalde versie van 2,79 euro biedt onder andere de mogelijkheid om zo veel tabbladen open te hebben als je wilt.

Download Link Bubble in Google Play (gratis)

Bron: Chris Lacy
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu