LinkedIn Connected: gemakkelijk relaties met je netwerk onderhouden

Gijs Ettes
26 februari 2015, 13:45
1 min leestijd
LinkedIn Connected: gemakkelijk relaties met je netwerk onderhouden

LinkedIn heeft een nieuwe applicatie uitgebracht die meer gericht is op het onderhouden van relaties met je professionele contacten. De app heet LinkedIn Connected en toont relevante updates van personen  in je netwerk.

Zo werkt LinkedIn Connected

Nadat je LinkedIn Connected hebt geïnstalleerd en je account hebt geverifieerd, toont de app in een korte tutorial wat je er precies meer kan. Het idee achter Connected is dat je sneller en beter updates van contacten ziet, bijvoorbeeld als ze een nieuwe baan of functie hebben gekregen. Vervolgens kun je ze met een druk op de knop feliciteren.

Ook is het  gemakkelijker om nieuwe connecties te maken en meldingen te krijgen over vergaderingen die spoedig starten. Dat laatste gebeurt echter alleen als je vanuit de instellingen instelt dat je agenda wordt gesynchroniseerd met Connected. Vanuit het instellingenvenster kun je daarnaast  meldingen beheren, contacten synchroniseren en feedback naar de makers sturen.

LinkedIn Connected is voornamelijk gericht op het bekijken van en reageren op updates en het maken van nieuwe connecties. Om bestaande contacten, bedrijven of bijvoorbeeld vacatures te bekijken, moet je de reguliere LinkedIn-app gebruiken. Heel veel heeft Connected dus niet om het lijf, al is de app wel fraai vormgegeven en lekker snel.

LinkedIn Connected downloaden

Via onderstaande link kun je LinkedIn Connected downloaden. De app vereist Android 4.0 of nieuwer en tenminste 4,6MB aan vrije opslagruimte.

Download LinkedIn Connected in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu