Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

LinkedIn voor Android compleet vernieuwd

Redactie
17 augustus 2011, 11:53
1 min leestijd
LinkedIn voor Android compleet vernieuwd
LinkedIn voor Android compleet vernieuwd

De zakelijke sociale netwerksite LinkedIn heeft al lange tijd een Android-app, maar die blonk nu niet bepaald uit in esthetische schoonheid. Nu is de lay-out van de applicatie flink gewijzigd en is het geheel visueel een stuk aantrekkelijker. In het hoofdmenu lees je meteen het laatste nieuws en informatie is beter gegroepeerd waardoor de update naar versie 2.0 niet alleen aangenaam voor het oog is, maar ook een stuk functioneler.

In de nieuwe app draait alles om vier pilaren: Updates, Inbox, You en Groups & More. Bij Updates zie je het laatste nieuws van je contacten staan, in Inbox vind je je persoonlijke berichten en nieuwe uitnodigingen en bij You kun je snel je eigen profiel updaten. Bij Groups & More kun de Groepen benaderen waar je lid van bent (een veelgevraagde feature) en worden suggesties gegeven voor contacten die je wellicht kent.

Lees verder na de advertentie.

Naast het updaten van de Android-app is ook de iPhone-app en de mobiele website van LinkedIn geupdatet. Een preview van de nieuwe mobiele website is hier te bezoeken. Het bedrijf laat weten dat hun mobiele platform met 400 procent per jaar groeit en er flink geïnvesteerd wordt in hun mobiele team. Zo moeten er de komende maanden nog meer nieuwe features worden uitgerold.

Downloaden via Android Market: LinkedIn (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu