De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Google brengt twee apps uit om gekke foto’s mee te maken

Redactie
12 augustus 2015, 12:33
1 min leestijd
Google brengt twee apps uit om gekke foto’s mee te maken

Google heeft twee nieuwe foto-apps uitgebracht waarmee je gekke foto’s kunt maken. De ene laat je een onderdeel van jouw gezicht op een andere afbeelding plaatsen, de tweede foto-app laat je beelden warpen.

Lees verder na de advertentie.

Beide apps zijn afkomstig uit  Google Creative Lab, een divisie van Google waar mensen innovatieve ideeën bedenken om Google vooruit te helpen. Ook maakt  Google Creative Lab wel eens apps, waarvan er nu twee specifieke foto-apps zijn uitgebracht. Echt innovatief zijn ze niet, maar leuk zijn ze wél.

Dit kun je met Lip Swap en Tunnel Vision

De eerste is Lip Swap, een app waarmee het mogelijk is om een gedeelte van jouw gezicht op een andere afbeelding te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan je ogen of mond. Daarnaast kun je een video maken waarbij jouw mond praat, terwijl ‘ie over de mond van een ander wordt geplaatst. Daarbij heb je zelf de mogelijkheid om zelf aan te geven waar het gedeelte van jouw hoofd op de afbeelding wordt geplaatst, wat vrij bizarre afbeeldingen kan opleveren.

De tweede app is Tunnel Vision, een app waarmee je afbeeldingen kunt warpen en distorted. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding eruit gaat zien alsof je in de TARDIS van Doctor Who zit. De filters worden aangemaakt door de accelerometer van je smartphone of tablet, waarbij de afbeelding wordt aangepast op de manier waarop jij jouw apparaat beweegt. Een leuke toevoeging.

Lip Swap en Tunnelvision zijn gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 5.0 en hoger.

Download Lip Swap in Google Play (gratis)
Download Tunnelvision  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu