google-mapsGoogle heeft een nieuwe versie uitgebracht van Google Maps. De update voegt een extra optie toe aan de live wallpaper van Maps. Het is mogelijk om het actuele weer te zien op het achtergrond van je homescreen. Als het regent, dan zie je regendruppels naar beneden vallen. En is het bewolkt? Dan zijn er wolken te zien op de live wallpaper.

De optie om het actuele weer te zien is aan- en uit te schakelen. Wanneer je de live wallpaper installeert, dan kun je de instellingen wijzigen.

Verder brengt de nieuwe update van Google Maps de mogelijkheid om een alternatieve route te kiezen in de Navigatie-modus. Navigatie geeft niet altijd een alternatieve route – in dat geval is de knop grijs – maar vaak is het wel mogelijk om via een andere route naar een bepaalde locatie te reizen. De nieuwe optie is handig voor mensen die vaak in de file staan. Of als er werkzaamheden zijn.

Ga naar Android Market -> Downloads om de nieuwste versie van Google Maps te installeren. Heb je Google Maps nog niet op je telefoon staan? Scan de onderstaande QR-code om de applicatie gratis binnen te halen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.