LockBot: geef je Android-toestel een ander lockscreen

Redactie
2 augustus 2010, 22:16
1 min leestijd
LockBot: geef je Android-toestel een ander lockscreen
lockbot

LockBot geeft je de mogelijkheid om het lockscreen van je Android-toestel om te wisselen voor eentje in de stijl van de HTC Hero, Flan, Eclair, X10, Galaxy of een van de andere opties. Eigenlijk is LockBot een lockscreen-editor, waarbij je helemaal zelf bepaalt welke afbeelding er in beeld komt (afkomstig van sd-kaartje, Flickr of Picasa). Verder heb je de keuze uit een analoge of digitale klok en de mogelijkheid om een grafisch patroon of wachtwoord in te stellen. Shake to unlock os ook ene mogelijkheid.

Lockbot for AndroidDaarnaast zijn er diverse aangepaste thema’s, waarbij je meteen kunt zien hoeveel mensen het betreffende thema al gedownload hebben. Het geluid op het lockscreen is ook aanpasbaar. Kun je niet kiezen, dan kun je een afspeellijst maken van verschillende thema’s zodat je elke keer weer iets anders hebt.

Lees verder na de advertentie.

lockbot-qr

LockBot is gratis te downloaden. Er is ook een betaalde versie van $3,49 die wat extra thema’s heeft (Flan, X10 en Galaxy komen niet in de gratis versie voor). Ook zijn er bij de digitale klok wat meer mogelijkheden in de betaalde versie.

Meer info is te lezen op de website van de ontwikkelaar. Je vindt daar ook een serie thema’s. LockBot is al aan versie 1.15.1 toe en wordt door de ontwikkelaar regelmatig bijgewerkt.

Downloaden via je Android-browser: LockBot Free en LockBot Pro

Categorie: Personalisatie
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's