Snel geld verdienen? Gebruik je lockscreen als billboard met Locket!

Wouter Nijsen
26 januari 2014, 13:51
2 min leestijd
Snel geld verdienen? Gebruik je lockscreen als billboard met Locket!
Locket Android

Dikwijls duiken er tijdens het surfen vervelende advertenties op die je van alles beloven. `Verdien tien euro met het invullen van deze vragenlijst`, of `Nodig een vriend uit en je krijgt een euro`. Beloftes die vaak niet worden nagekomen.  De makers van de Android-app Locket wilden daar verandering in brengen. En met succes, want geld verdienen met een app, dat kan wel degelijk!

Of beter gezegd, geld verdienen met je lockscreen.  Na het installeren van Locket maak je van jouw lockscreen een uiterst aantrekkelijke plek voor bedrijven om er  te adverteren. Door op advertenties te klikken en kleine handelingen uit te voeren op sites van adverteerders, krijg je iedere keer weer een klein bedrag bijgeschreven. Die handelingen variëren van het invullen van korte vragenlijstjes tot het registreren van een account.

Lees verder na de advertentie.

Locket Android

Locket is inmiddels meer dan 300.000 keer gedownload. De app was vorig jaar al te downloaden, maar is pas sinds kort beschikbaar in Nederland en België. Locket-gebruikers zorgen in totaal voor meer dan negen miljoen views op één dag. Er wordt dus een hoop omzet gemaakt met de applicatie.

Maar er is meer.  Locket tovert je lockscreen namelijk om tot iets moois. De Android-app geeft je de mogelijkheid om je de ruimte naar hartenlust te personaliseren, bijvoorbeeld met foto’s video’s, twitterberichten en weervoorspellingen. Op den duur krijg je een lockscreen die met geen andere te vergelijken is.

Aantrekkelijk adverteren in Locket

De adverteerders die hun medewerking verlenen aan Locket, zijn niet de minste. Zo adverteren grote namen als Spotify en eBay op jouw lockscreen. Dit zijn meestal mooie advertenties die met mooie visuals en kleurrijke teksten tot leven komen. Momenteel is Locket nog niet onder de aandacht gekomen in Europa, maar in potentie kan de app zorgen voor een compleet nieuw verdienmodel voor zowel klant als adverteerder. De Locket-app is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: Locket (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu